Водещи новини
Кметът на община Панагюрище Желязко Гагов с родителите на първото бебе за 2024 г. и последното за 2023 г. СНИМКИТЕ са от сайта на Общината

Първото бебе за тази година и последното за миналата получиха подаръци от Община Панагюрище

Децата са дар. Децата са благословия, но и отговорност. Радвайте им се, бъдете до тях и аз вярвам, че те ще ви направят най-гордите родители. С тези думи се  обърна кметът на община Панагюрище Желязко Гагов към родителите на първото бебе за тази година и последното за миналата.

Днес в Ритуалната зала на Община Панагюрище се състоя традиционната кратка церемония, на която общинското ръководство връчи символични подаръци и медальони на родителите за техните дечица.

Градоначалникът сподели личните си вълнения, когато за първи път е станал баща

Последното бебе в община Панагюрище за 2023 г. е Димитър Паланкалиев, който проплака на 28 декември. Негови родители са Ненка Димитрова Стойчева и Димитър Димитров Паланкалиев.

Първото бебе за 2024 година е Христо Ангелов Чочев, който се роди на 2 януари. Негови родители са Пенка Георгиева Ненчова и Ангел Георгиев Чочев.  

Вижте още

Литературна среща с акад.Благовеста Касабова предстои в гр.Стрелча

инж. Радка ЕНЧЕВА-КОЧЕВА, РЕКИЦ „Читалища“ На 13 май „Литературният поход в читалищата на Пазарджишко“ спира …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.