четвъртък , 18 април 2024
Водещи новини
Иван Лалов, председател на Общински съвет - Панагюрище СНИМКА: Павлина Лалева

Публичност и прозрачност в работата на Общински съвет – Панагюрище. Даваме предложения за Правилника за организацията и…

Откакто Иван Лалов е председател на Общински съвет – Панагюрище, има сериозна промяна  в сайта на местния законодателен орган. Това коментират жители на община Панагюрище, които се интересуват от обществените дела и имат гражданска позиция, основана на факти.

Сега всеки, който потърси информация в Електронния Общински съвет за входящи и изходящи писма, за заседания на комисиите или нормативни документи, лесно ги открива и отваря. Последният качен документ е Правилникът за организацията и дейността на Общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с Общинска администрация. Той е приет на 18.12.2019 г., изменян е през декември 2020 г. и през април 2022 г.

Сега предстои нова редакция и председателят на местния законодателен орган Иван Лалов съобщи, че всеки жител на Общината може да дава своите предлжения за промяна. Причината?! Дадохме предизборно обещание за публичност и прозрачност в работата си като общински съветници и го изпълняваме„, обясни г-н Лалов.   

Вижте още

Пълна колекция от медали спечелиха певческите млади панагюрски таланти на Международния фестивал „Абанико“

Пепа ФИЛИНА Група от 26 певци и инструменталисти, обучаващи се в музикалните класове към Центъра …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.