четвъртък , 9 май 2024
Членовете на висшия мениджмънт в "Асарел-Медет" АД СНИМКАТА е от фейсбук страницата на "Асарел-Медет" АД

“На Коледа заедно” – над 500 души от „Асарел-Медет“ АД празнуваха

Отново сме заедно като едно семейство – екипът на “Асарел-Медет”, дъщерните дружества – “Асарел Инвестмънт”, “Брезник Минералс” и “Тракийски хотелиери”, фондациите “Лъчезар Цоцорков” и “Цоцорков род”. Вие сте главните герои на днешния празник и моята първа наздравица е за Вас – с благодарност за успехите, които постигаме заедно. С тези думи Димитър Цоцорков, председател на Надзорния съвет на “Асарел-Медет”, се обърна към екипа на компанията по случай предстоящата Коледа.
Инж. Делчо Николов – председател на Управителния съвет, и изпълнителният директор инж. Николай Пелтеков също благодариха за добрата работа и специално поздравиха всички, които са на смяна по време на фирменото коледно парти. Пълната зала аплодира всички, които се включиха в традиционния фирмен благотворителен базар в партньорство с БЧК-Панагюрище, за да помогнат на деца в неравностойно положение.
За веселото настроение на празника се погрижиха победителката от “Звездите в нас” Антония Маркова, финалистът от X Factor Стивън Ачикор и Владо Михайлов, който спечели последния сезон на “Като две капки вoда” и дойде в Панагюрище с бенд, събрал едни от най-добрите български музиканти от “Акага” и “Сленг”.
ИЗТОЧНИК: Фейсбук страницата на „Асарел-Медет“ АД
+27
Всички реакции:

Ана, Богдана и 92 други

Вижте още

Дни на отворени врати се проведоха в „ОПТИКС“ АД

Екипът на „ОПТИКС“ АД за поредна година проведе Дни на отворени врати в различни производствени …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.