четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Да изпратим Надежда Ковачева на финал в „Гласът на България“! Тя заслужава нашата подкррепа

Тази вечер, 10 декември,  в 20:00 часа по bTV започва първият концерт на живо в „Гласът на България“ . В него ще се изявят 16-те изключителни участници, които се пребориха за мястото си в него. Сред тях е панагюрският талант Надежда Ковачева, която е от  отбора на Миро. 

В полуфинала на живо тази вечер, 10 декември, зрителите ще са тези, които ще определят с гласа си кои 6-ма участници ще стъпят на големия финал в „Гласът на България“ следващата неделя.

Всички в залата и пред екраните ще могат да подкрепят своя фаворит чрез SMS гласуване по време на епизода на живо. Линиите за гласуване ще бъдат открити още с първото изпълнение на сцената, а номерата за гласуване ще са достъпни по време на целия концерт – на сайта на предаването (glasat.btv.bg), в каналите в социалните му мрежи и на екрана в ефир по време на изпълненията.

Тази неделя зрителите ще имат решаваща роля за развоя на шоуто и ще могат да гласуват с до 40 SMS-а от един телефонен номер.

Нека изпратим Надежда Ковачева на големия финал, като гласуваме за нея активно! В залата ще я подкрепят близките й, както и вокалните й педагози Нона Немигенчева и Пепа Филина.

В първия концерт на живо ще звучат хитовете на едни от най-големите български и световни звезди, сред които – “СИГНАЛ“, Мария Нейкова, Миро, Меди, The Beatles, Jessie J, Bon Jovi, Adele, Whitney Houston, Bryan Adams и много други. С изпълненията си 16-те полуфиналисти в „Гласът на България“ обещават да подарят на всички в залата и пред екраните истински спектакъл на световно ниво с много емоции и прекрасна музика!

 

Вижте още

„ОПТИКС“ АД получи високото отличие „Иновативно предприятие за 2023 г.“

Годишните награди на Съвета по иновации, дигитализация и нови технологии“ към Българската търговско-промишлена палата (БТПП) …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.