Част от хора "Децата на Панагюрище" СНИМКА:Павлина Лалева

Коледните светлини в Панагюрище блеснаха

Изпълнения на хор „Децата на Панагюрище“, Дядо Коледа, концерт с участието на панагюрката Донна Бангьозова и Владо Димов и трепетно очакване предхождаха запалването на коледната украса в Панагюрище на 7 декември.

Част от хора „Децата на Панагюрище“
СНИМКА: Павлина Лалева

Кметът на община Панагюрище Желязко Гагов приветства събралото се множество, като пожела в страниците на новата книга, да   „запишем нещата, които забравихме да направим миналата година,  думите, които забравихме да изречем, любовта, която забравихме да покажем, помощта, която забравихме да предложим. Тази книга се казва „Възможности за Панагюрище“. Той покани на сцената световния шампион по самбо Иван Хърков. Развълнуван, самбистът поздрави панагюрци, като им пожела здраве, благополучие и добротворчество. Малко след това се появи  и Дядо Коледа, който отправи своите благопожелания към жителите на община Панагюрище.

 Заедно с Иван Хърков градоначалникът натисна бутона и площадът засия от светлината на украсата. Заря освети небето и топлина преля в сърцата.

Танцова формация „Балканджии” с ръководител и хореограф Петър Немски повдигна още повече градуса на настроението. Хванати за ръце, мнозина почувстваха магията на българското хоро.

ИЗТОЧНИК: Сайт на Община Панагюрище

 

Вижте още

Близо 300 дарования са включени в „Звезден клас“ на община Панагюрище

На 11 юли 2024 г. в голяма зала на Театър Дом-паметник за 13-ти път ще се проведе тържествената …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.