събота , 27 април 2024
Надежда Ковачева - "малкото момиче от Панагюрище с големия глас"

Надежда Ковачева отива на полуфинал в „Гласът на България“

Ти ми връщаш мечтата да имаме български артист на световна сцена и да промени начина, по който се гледа на българската музика изцяло . Надежда, ти си огрмна! Това каза треньорът Миро за изпълнението на Надежка Ковачева от Панагюрище на нокаутите тази вечер, 26 ноември. 

„Гласът, който носиш, е много мощен“, заяви Дара, един от четирите треньори. Още преди появата си на сцената тази вечер, Надя беше определена от водещия на музикалното шоу като „оръжие за масово музикално очарование“ и „малкото момиче с големия глас от Панагюрище„. С брилянтното си изпълнение на „I have nothing“ Надежда изпави всички в залата на крака. Мария Илиева сподели, че панагюрското музикално съкровище и е любимо от първата секунда на сцената и се удивлява, че Надя изпълнява все по-сложни песни. „Ти имаш невероятно подчиняваща харизма и могъщо излъчвне“, каза още Мария Илиева за Надя. А Мастер Лечев обобщи: Рядко се чува такъв глас като твоя. Сцената е направена за теб.

 

Вижте още

Обучителна визита в Норвегия по проекта „Активни граждани за енергийно независими общини”

От 17 до 20 април заместник-кметът на община Панагюрище инж.Стоян Бодуров е на обучителна визита …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.