неделя , 28 април 2024
Кметът на общината Желязко Гагов /вдясно/ с финансовия министър Асен Василев /в средата/ и главният финансист Цветана Якова СНИМКАТА е от сайта на Община Панагюрище

Кметът Желязко Гагов обсъди с финансовия министър финансирането на основни капиталови проекти

Кметът на община Панагюрище Желязко Гагов и главният финансист Цветана Якова се срещнаха днес с министъра на финансите Асен Василев. В конструктивен разговор беше обсъдено финансирането на основни капиталови проекти. Сред тях бяха подмяната на тръбите в магистралния водопровод от Злокучене и ВиК мрежата в селата.

В предишна среща с финансовия министър и министъра на регионалното развитие и благоустройството кметът на община Панагюрище обсъди доизграждането на язовир „Луда Яна”.

Утре, 23 ноември, в Националния дворец на културата  /НДК/ в София градоначалникът Желязко Гагов ще участва във  форум за взаимодействието на общините с централната власт. В събитието ще се включи и премиерът на Р България акад.Николай Денков.

Вижте още

Обучителна визита в Норвегия по проекта „Активни граждани за енергийно независими общини”

От 17 до 20 април заместник-кметът на община Панагюрище инж.Стоян Бодуров е на обучителна визита …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.