Водещи новини

Желязко Гагов: Благодаря Ви за безценната емоция! Нека всички с гласа си бъдем съпричастни и обърнем внимание на нашето бъдеще! Децата ни го заслужават

Уважаеми жители на община Панагюрище,

Изминахме труден път, за да стигнем до финала на кампанията.

Благодаря Ви, че го извървяхте заедно с мен!

През тази кампания научих много. Срещите ми с хората, хилядите стиснати десници, усмивките и сълзите, ме заразиха с още по-голямо желание да работя за Вас. Научиха ме още повече да обичам нашия общ дом.

Научих се, че мога истински да се гордея. С екипа, който застана до мен и ми подаде ръка. Дискусиите, съветите и общата вяра дадоха крила на теми и идеи, които ще бъдат изключително полезни за мястото, където живеем. Страхотни идеи – защото отразиха съзвучието от мъдростта на опита и младежкия ентусиазъм.

Опознах по-добре семейството си. Много по-добре. Осъзнах тяхната любов. Защото всички бяха до мен денонощно. И всяка открадната от забързания ритъм на кампанията прегръдка с тях за мен вече е съкровище. Много по-скъпо от златното.

Тази кампания за мен беше безценна емоция.

За което Ви благодаря!

Благодаря на бизнеса за обсъжданите идеи и проблеми и разбирането, че можем съвместно да ги решим!

Благодаря на лекарите, на офицерите, на спортистите, на туристите, на хората на изкуството и културата, на младите и на възрастните хора за споделянето на теми, които са важни за тях. Убеден съм, че заедно ще постигнем една по-добра среда за живот и реализация в общината.

Благодаря и на моите опоненти! И въпреки че някой без мое знание манипулираше доноси с моето име, и въпреки нападките към мен, екипа и дори моето семейство, научих, че не е необходимо да има война, за да стигнем до мир и разбирателство.

Защото всички сме тук и сега. В нашата община. И след 5-ти ноември е просто понеделник.

Началото на поредната седмица, в която ще бъдем заедно.

И заради това нека гласуваме заедно! Нека всички с гласа си бъдем съпричастни и обърнем внимание на нашето бъдеще! Децата ни го заслужават.

                                                     Ваш: Желязко Гагов,

                 независим кандидат за кмет на община Панагюрище

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

 

 

Вижте още

Панагюрище отново е столица на млада България. Провежда се Националният фестивал „Родолюбие”

Деветнадесетото издание на Националния фестивал за млади изпълнители на патриотична песен „Родолюбие” се провежда в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.