вторник , 30 април 2024
Водещи новини
Моменти от срещата на независимия кандидат за кмет Желязко Гагов с офицерите от запаса СНИМКИ: Предизборен щаб

Желязко Гагов: Кметът е служител на гражданите, а не началник

Емоционално премина срещата на Желязко Гагов с офицерите от запаса. В началото на дискусията независимият кандидат за кмет на община Панагюрище благодари на баща си – подполковник инж.Иван Гагов, че го е научил на чест, достойнство и да преодолява страха. Тези уроци Желязко Гагов предава на възпитаниците си в таекуон-до и на трите си деца, защото за него е важно да се прави добро на другите. 

На срещата, провела се на 17 октомври, Гагов сподели мотивите си да се кандидатира и  представи приоритетите на предизборната си програма. Кметът е служител на гражданите, а не е началник, подчерта той и обеща,че често ще се среща с  жителите на общината, за да си споделят проблеми, да казват мнението си, да му правят забележки.

Един от офицерите от запаса
СНИМКА: ПРедизборен щаб

Срещата продължи с обсъждане на конкретни въпроси как офицерите могат да бъдат полезни за възпитаването и задържането на младите хора в общината. Концепцията е не да се работи на парче, а да се мисли по-глобално, каза Гагов. Свои мнения за по-доброто бъдеще на общия ни дом Панагюрище изказаха Делччо Раленеков, Патьо Бътовски, Стоимен Чуклев, а Стоян Цацов похвали интересните идеи на кандидат-кмета Гагов в областта на туризма.

Ден след дискусията с офицерите от запаса Желязко Гагов се срещна с представители на туристическо дружество „Бунай“. Срещата премина в приятелска атосфера, с дискусия за проблемите на общината, съвместната работа по оформяне на туристически маршрути и целенасочени активности за децата, младежите и гостите на общината. Разискваха се проблемите на четирите хижи за стопанисване от дружеството, липсата на туристическа спалня и необходимостта от нова транспортна схема и велоалеи в общината. Срещата завърши с песни на поетите с китари – Румен Спасов и Емил Пушников.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вижте още

Отборът на „Войводите“ с 3 победи в областното футболно първенство

Поредно безапелационно представяне на младите надежди от отбора на „Войводите“ в първенствата на БФС в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.