Водещи новини

Желязко Гагов изпрати предложенията си за предизборен дебат на Никола Белишки

В Деня на българската община – 12 октомври, независимият кандидат за кмет на община Панагюрище Желязко Гагов върна отговор на кандидата за кмет от ПП ГЕРБ Никола Белишки относно идеята му за дебат. Документът е приет в клуба на ПП ГЕРБ от г-жа Цветана Чамова. Предложенията на Гагов са:

„ 1. Дебатът да се проведе на 26 октомври 2023 г. от 18 часа.

  2. Мястото на дебата да бъде информационната зала на Историческия музей – гр. Панагюрище.

  3.За да бъде достъпен за гледане от всеки, дебатът да бъде излъчван директно в интернет с пряк достъп от всички местни медии и официалните социални платформи на кандидатите”.

За да се осигури равнопоставеност на трите кандидатури в предизборната кампания, Желязко Гагов отново предлага да бъде поканен и Цв.Стефанов. Именно включването на всички кандидати е било и Вашето задължително условие за участие в публичен дебат в изборите за местна власт през 2011г., пише в отговора си Гагов. В писмото се съобщава, че се водят преговори с няколко журналисти, които да поемат ангажимента на модератор. Имената им ще бъдат съгласувани между страните.

За регламента и темите на дебата Желязко Гагов предпочита екипната работа и добрата световна практика представители на предизборните щабове да бъдат включени в разписването им. „Но съм готов на компромис и ще приема Вашето предложение за лично договаряне на правилата и темите за разискване”, завършва писмото си независимият кандидат за кмет.

 

Вижте още

„ОПТИКС“ АД получи високото отличие „Иновативно предприятие за 2023 г.“

Годишните награди на Съвета по иновации, дигитализация и нови технологии“ към Българската търговско-промишлена палата (БТПП) …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.