четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини
Момент от срещата на Желязко Гагов с членове на Ротари клуб - Панагюрище СНИМКАТА с мобилен телефон от участник в срещата

Срещата на Желязко Гагов с ротарианците премина в приятелска атмосфера

Считам, че съм между приятели. Адмирации, че работите с младите хора! Адмирации за социалната ангажираност, която сте показали през годините с дейността си! С тези думи започна Желязко Гагов, независим кандидат за кмет на община Панагюрище, срещата си с членове на Ротари клуб – Панагюрище. Хора, които си отварят сърцата за другите, няма как да не са почтени и отговорни, каза още Гагов при представянето си пред ротарианците. Те го приеха радушно и срещата премина в оживен диалог за развитието на дадена общност в различни сфери, за споделянето на идеи, за надграждането на постигнатото, за лидерството. 

За мен най-важно е отношението към хората, подчерта при представянето си Желязко Гагов. Той заяви, че приема каузите на Ротари клуб – Панагюрище като част от своя светоглед и изрази убеденост, че само заедно общностите стигат далеч.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Вижте още

Панагюрище отново е столица на млада България. Провежда се Националният фестивал „Родолюбие”

Деветнадесетото издание на Националния фестивал за млади изпълнители на патриотична песен „Родолюбие” се провежда в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.