неделя , 28 април 2024
Районно управление - Панагюрище

Задържаха 35-годишен попинчани заради грабеж

В резултат на предприети бързи действия на служители от РУ-Септември е задържан извършител на грабеж посред бял ден. Вчера преди обед в РУ-Септември се получил сигнал от 75-годишна жена, живееща в същия град. Пенсионерката обяснила, че на централния булевард в Септември е била нападната от непознат млад мъж. Той отнел портмонето й със съдържащите се в него 60 лева, лични документи и мобилен телефон, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.

Екипи на полицейското управление незабавно блокирали периметъра на местопроизшествието. Благодарение на адекватните издирвателни действия скоро бил спипан грабителят. Оказало се, че той е 25-годишен жител на панагюрското село Попинци. У него полицаите открили вещите, предмет на грабежа. Той е задържан в ареста на РУ-Септември за срок от 24 часа. По случая се води бързо производство, допълват от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.

Вижте още

Обучителна визита в Норвегия по проекта „Активни граждани за енергийно независими общини”

От 17 до 20 април заместник-кметът на община Панагюрище инж.Стоян Бодуров е на обучителна визита …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.