Водещи новини
Първите, които са работили във фирмата, заедно с изпълнителния директор инж.Иван Чолаков / на първия ред по средата/

„ОПТИКС“ АД отпразнува 25-годишния си юбилей

Устойчиво развитие, мащабни инвестиции, споделени ценности и фирмена култура. С тази равносметката на 29 юли в Индустриална зона „Д-р Чочев“ екипът на ОПТИКС отбеляза значимата си годишнина с  приятели, партньори, работници и служители на компанията.

Историята на нашия успех започва с една мечта – тази на хората, които повярваха, че ОПТИКС още с основаването може да съхрани традициите в оптрониката и да постигне развитие чрез опита, професионализма и прякото участие на екипите в смели проекти. 25 години – няма как да загърбим спомените, нашата фирма има бъдеще и  минало и в това е нашата сила, каза в приветствието си инж. Иван Чолаков, изпълнителен директор на „ОПТИКС“ АД.

Инж.Иван Чолаков

„Изпълвам се с гордост, че съм част от този екип. Благодаря на всички мениджъри, инженери, специалисти, работници и служители за усърдието, знанието и компетентността, и най-вече за това, че ежедневно влагате частица от сърцето си, за да бъде ОПТИКС сред уважаваните и известни компании в бранша в Европа. Всеки един от вас е важен и съм сигурен, че заедно ще продължаваме да следваме целите си и да даваме нови хоризонти за развитието на компанията“.

В знак на благодарност работниците и служителите с и над 20-годишен трудов стаж в компанията получиха плакет за личния си принос за развитието на ОПТИКС

Великата Валя Балканска

Специален гост на събитието бе голямата Валя Балканска и формация „Орфикус“, които поздравиха публиката с песни от автентичния български фолклор.  За доброто настроение на всички присъстващи се погрижиха Танцова формация „Балканджии“, панагюрският талант Виктория Манева и дуетът Христо и Димитър.

ИЗТОЧНИК и СНИМКИ: „ОПТИКС“ АД

 

 

 

Вижте още

Панагюрище отново е столица на млада България. Провежда се Националният фестивал „Родолюбие”

Деветнадесетото издание на Националния фестивал за млади изпълнители на патриотична песен „Родолюбие” се провежда в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.