СНИМКАТА на Нина Истревка, спечелила прво място в една от категориите на фотоконкурса СНИМКАТА е предоставена от организаторите

Нина Истревска е един от победителите на фотоконкурса за „Най-добра снимка на фойерверки”

 Организаторите на фотоконкурса за „Най-добра снимка на фойерверки” от Международния фестивал по фойерверки 2023 в Панагюрище обявиха победителите месец след провеждането му. Конкурсът бе в две категории – „Фотография с фотоапарат” и „Мобилна фотография”, като всеки автор имаше право да участва с до 5 свои снимки.

Свои снимки за конкурса са изпратили 23 фотографи – 10 във „Фотография с фотоапарат” и 13 в „Мобилна фотография”. Общият брой на фотосите, допуснати за участие в конкурса, е 75.

След като разгледа снимките на всички участници, жури съставено от представители на организаторите „Огнена хризантема” ЕООД, Фотоклуб Панагюрище и Община Панагюрище, определи призовите тройки в двете категории:

Категория „Фотография с фотоапарат”

  1. Нина Истревска
  2. Николай Гареев
  3. Николай Николов

Категория „Мобилна фотография”

  1. Вера Паничарова
  2. Петрана Петришка
  3. Мая Колева
Снимката на Вера Паничарова от фотоконкурса
СНИМКАТА е предоставена от организаторите

Призът „Избор на публиката” тази година грабна Вера Паничарова. На страницата на конкурса във фейсбук нейният кадър събра рекордните 531 гласа (към 23,59 ч. на 29 юни), с което спечели безапелационно наградата за най-харесвана снимка.Тази година конкурсът имаше и специална награда – за топ фен. Тя бе за малкия Ради от София.

Отличените фотографи ще получат специални грамоти и предметни награди, осигурени от организаторите, на церемония, която предстои. Фотоконкурсът се провежда за втора поредна година като  съпътстващо събитие на Международния фестивал на фойерверките в Панагюрище. Тази година фестивалът бе от 9 до 11 юни.

 

Вижте още

Дни на отворени врати се проведоха в „ОПТИКС“ АД

Екипът на „ОПТИКС“ АД за поредна година проведе Дни на отворени врати в различни производствени …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.