Водещи новини
Моменти от празника на ОДМВР-Пазарджик СНИМКИТЕ са предоставени от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик

Отличиха полицаи и пожарникари от област Пазарджик

Полицаи и пожарникари от област Пазарджик бяха отличени по случай професионалния празник на служителите от МВР 5-ти юли. Тържествената церемония се проведе ДНЕС пред сградата на ОДМВР-Пазарджик. На нея присъстваха областният управител г-н Трендафил Величков, административните ръководители на административен, окръжен и районен съд, на окръжна и районна прокуратура, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик. Празника уважиха и представители на общинските администрации в Пазарджик, Панагюрище, Септември и Брацигово, на ТД „Национална сигурност”, Военно окръжие -Пазарджик, директорите на РДПБЗН и ЦСПП-Пазарджик при Академията на МВР.  Церемонията започна с едноминутно мълчание в знак на почит и преклонение към паметта на загиналите при изпълнение на служебния си дълг служители на вътрешното ведомство.

В своето обръщение директорът на дирекцията старши комисар Иван Зеленков изрази задоволството от постигнатите през годината резултати, както и благодарността си към усърдието и професионализма на полицаи и пожарникари, които ежедневно полагат усилия да осигуряват добър обществен ред, спокойствие и сигурност на гражданите.

Областният управител Трендафил Величков също поздрави полицаите и пожарникарите. В края на събитието бяха отличени победителите в турнира по мини футбол, който се проведе в чест на 5-ти юли. В него участваха 8 отбора от звена на ОДМВР, РДПБЗН и ДАНС в областния град. Освен отборните купи и медали бяха връчени и отличия в категориите най-добър вратар, защитник, халф, нападател, голмайстор и за феърплей.

 

 

 

Вижте още

Председателят на Общински съвет – Панагюрище Иван Лалов: Да отстояваме самоотвержено каузите Панагюрище и България!

Уважаеми жители и гости на община Панагюрище,  През април преди 148 години със своята саможертва …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.