Водещи новини
Отборът по волейбол на СУ "Нешо Бончев", който се класира четвърти на финалите на Ученическите игри СНИМКАТА е предоставена от Росица Ангелкова

Волейболният тим на СУ „Нешо Бончев“ е четвърти на финалите на Ученическите игри

Днес завършиха финалите на Ученическите игри по волейбол за момичета 8-10 клас в гр. Етрополе. Те започнаха на 23 юни и за пръв път Панагюрище имаше отбор по волейбол, класирал се за тях. Това бе отборът на СУ Нешо Бончев“, който,  след като се класира на първо място в групите, отстъпи в полуфинала на отбора на Разлог с 1:2 гейма. Така панагюрки се срещнаха на финала за 3-4 място с отбора на Етрополе. След инфарктен двубой пред препълнена зала домакините ни победиха с 2:1 гейм. Този резултат отреди на панагюрки  4 място. За да стигне тимът на СУ „Нешо Бончев“ до финалите, голяма заслуга имат неуморните и всеотдайни Неди Цуцекова и Пенка Шопова. Двете играха със завиден спортен хък във всеки мач и даваха всичко от себе си, за да се стигне до финалите. Аплодисменти за Цвети Динкова, обявена за най-качествен състезател на финалите. 
Специални благодарности на треньора Надка Даньова! Без нея в Панагюрище нямаше да има волейбол на такъова високо ниво!!! Това написа в социалните мрежи Росица Ангелкова, треньор в ВК „Пан Волей“. Тя допълва:Ще се радвам и СУ“ НЕШО БОНЧЕВ“ да оцени колко голям успех са постигнали тяхните ученици.
Благодаря на всички родители, които подкрепят децата си, този успех е и Ваш.!!! Гордейте се с тях!! Те ВОЛЕЙБОЛА ГО МОГАТ!!!“

Вижте още

„БУНАЙ“ АД Ви честити 148-та годишнина от Априлското въстание

Мениджърският екип на  „БУНАЙ“ АД  поздравява своите служители, работници и партньори, и техните семейства със …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.