Водещи новини
Изпълнителният директор на "ОПТИКС" АД инж.Иван Чолаков /в средата/ с кмета на община Панагююрище Никола Белишка и заместничката му Галина Матанова СНИМКАТА е предоставена от "ОПТИКС" АД

„ОПТИКС“ АД и Община Панагюрище за поредна година сключиха дарителски договор за културните събития

Изпълнителният директор на ОПТИКС АД инж. Иван Чолаков и кметът на община Панагюрище Никола Белишки подписаха дарителски договор в размер на 25 000 лв. Предмет на договора са разпознаваеми от компанията проекти в сферата на културния живот на общината и подпомагането на децата с изявени дарби. Предвидени са целеви средства за читалищна дейност, за традиционни градски празници и празници на селата, както и за други дейности под знака на обществените потребности и интереси.

Позовавайки се на дългосрочната стратегия и 25-годишната история на компанията, инж. Чолаков изрази своята удовлетвореност от дългогодишното сътрудничество с Община Панагюрище. Подобно партньорство е от изключително значение за устойчивото развитие на ОПТИКС. Г-н Никола Белишки и г-жа Галина Матанова благодариха за доверието и ангажираността при реализирането на значими за Панагюрище мероприятия.

ИЗТОЧНИК: „ОПТИКС“ АД

 

Вижте още

Дни на отворени врати се проведоха в „ОПТИКС“ АД

Екипът на „ОПТИКС“ АД за поредна година проведе Дни на отворени врати в различни производствени …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.