вторник , 23 април 2024
Водещи новини
Кристин Кроснаров СНИМКАТА е от предишната предизборна кампания

Защо Кристин Кроснаров отново е кандидат-депутат? Хората имат нужда от РЕШЕНИЯ – писна им от празни обещания

Павлина ЛАЛЕВА

Дни остават до извънредните парламентарни избори на 2 април. От Панагюрище няколко души са в листите на различни политически партии. Сред тях са:

– Ивайло Ангелов Иванов от гражданската квота на „Продължаваме промяната” и Кристин Кръстьов Кроснаров от гражданската на „Демократична България” в коалицията „Продължаваме Промяната – Демократична България”;

– Стефан Неделчев Мирев от  ”ГЕРБ-СДС”;

– Светлана Димитрова Парашкевова-Узунова от „БСП за България” ;

– Петьо Михайлов Новаков от  „Има такъв народ”.

ПРЕДСТАВЯМЕ Ви накратко трима от тях, излъчени от коалициите, които, според социологическите проучвания до момента, си оспорват първото място на изборите. В предишни статии Ви представихме Ивайло Иванов и Стефан Мирев.

КРИСТИН  КРОСНАРОВ завършва средното си образование в езиковата паралелка на СУ “Нешо Бончев” в Панагюрище, а висшето в УНСС, където се дипломира като магистър по право. Два пъти досега е в листата на „Демократична България“ от гражданската квота. Сега за трети път е в листата с кандидат-депутати от 13 МИР – Пазарджик, този път от гражданската квота на „Демократична България” в Коалицията „Продължаваме Промяната – Демократична България”.

На въпрос на oshtepan.com с какви мотиви е приел поканата, Кристин Кроснаров отговори: Споделям визията на „ПП – Демократична България”, за бъдещото модерно и независимо развитие на страната ни. Освен това смятам, че коалицията  е изградена от интелигентни и можещи хора, достойни да насочат страната в правилна посока.

От срещите си с хората е научил, че мнозинството са загубили вяра в народните представители. Загубили са вяра в тяхната безкористност и желанието им да защитават интересите на избирателите си. Затова убедено казва: Нашата задача е да ги опровергаем.

Основен проблем, който поставят хората сега пред кандидат-депутатите е инфлацията и обемът на потребителската кошница. Ние съзнаваме проблема, но даваме решения. Мисля, че хората имат нужда от РЕШЕНИЯ – писна им от празни обещания!, акцентира Кристин Кроснаров. На останалите въпроси на oshtepan.com той отговори така:

1.С какво се занимавате през последните 3-4 години, какво сте мечтали да работите и удовлетворен ли сте от дейността си в момента?

Работя като юрисконсулт на две акционерни дружества. Изпълних мечтата си да съм юрист и съм напълно удовлетворен от работата си. Да бъда народен представител за мен не е самоцел, а възможност да правя нещо общественозначимо чрез знанията и уменията си.

2. Кои, според Вас, са силните и слабите Ви страни?

Да не даваме жокери на политическите опоненти.

3. Кои личности в последните 100 години от историята на България намирате за най-значими и кои в световната история?

Определението „значим” предопределя съвкупност от интелектуални и морални качества.

Димитър Пешев – заради спасяването на българските евреи.

Семейство Вазови – просвещение и военно дело

Асен Йорданов – страхотен изобретател

Евлоги и Христо Георгиеви  – макар и преди малко повече от 100 години

Нелсън Мандела – през целия си живот се  бори с неравенствата и прави всички възможно  за налагането  на демократичната идея.

Алберт Айнщайн – науката е основна движеща сила на света.

Илън Мъск и Бил Гейтс –  многобройните им научни пробиви в сферата на технологиите

и още много други

4.Кой, според Вас, е успешен държавник в историята на България и защо?

Ще избера един истински демократ – Александър Малинов. Той спомогва за обявяването на независимостта на България.  Когато той е министър-председател, България бележи значителен икономически растеж. С умереност и разум Малинов прекратява репресивните практики и следва основните принципи на демокрацията.

5. Политиката мръсна работа ли е?

Политиката се превръща в нещо мръсно, ако фокусът се измести от националните интереси към подлите междупартийни номера. На такива ставаме свидетели ежедневно

Вижте още

Важно С Ъ О Б Щ Е Н И Е за пчеларите

В изпълнение на разпоредбите на Наредба № 13 от 26 август 2016 г. за мерките за опазването …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.