петък , 26 април 2024
Наградеите СНИМКАТА е от фейсбук страницата на ""Асарел-Медет" АД

С подкрепата на „Асарел-Медет“АД Асоциация на индустриалния капитал връчи наградите в конкурса „Икономика на светло“

Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ) връчи десетите юбилейни награди в конкурса „Икономика на светло“ на официална церемония, която се проведе на 13 март в „София Хотел Балкан“. „Асарел-Медет“ подкрепи събитието като генерален спонсор, а сред гостите на церемонията беше директорът „Човешки ресурси“ в дружеството ни Бисерка Янева.

Целта на ежегодния и добил вече популярност конкурс е да открои стимулиращи примери за успехи в борбата с неформалната икономика и да отличи водещи институции и личности с активна позиция и принос в ограничаването на сивата икономика. Наградите са част от цялостната дейност на АИКБ за повишаване обществената нетърпимост към сивата икономика, поощряване предприемането на активни действия в тази посока и популяризиране градивната роля на бизнеса в обществото за подобряване на социално-икономическата среда.

ИЗТОЧНИК: Фейсбук страницата на „Асарел-Медет“АД

Вижте още

Мария Бегова ще получи общинската награда“Любородие“

Общинската награда за краеведческа дейност „Любородие“ ще бъде връчена на 19 април 2024 година от …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.