събота , 20 април 2024
Петър Костурков

Кои спортисти на Панагюрище ще влязат в Топ 10 за 2022 година?

Павлина ЛАЛЕВА

Започна обсъждането на спортистите от различните клубове, които да бъдат включени в спортната десетка на Панагюрище за 2022 година.

Асоциацията на спортните клубове е направила своето подреждане. Към него ще бъдат прибавени точките от решението на Постоянната комисия по образование, младежки дейности и спорт, панагюрските медии и зам.-кмета на община Панагюрище по хуманитарни дейности.

Сред предложените имена от треньорите на спортните клубове са лекоатлетите Момчил Поптолев и Делчо Арбалиев, плувкинята Катрин Радичева,  самбистите Иван Хърков и Спартак Кеков от „Бойни спортове“, таекуондистът Петър Костурков от „ОДИН“, самбистът и джудист Десислав Атанасов от „Топалов“, Десислава Ботева и Йордан Генов от СКТ „Панагюрище“, джудистите Георги Динков и Ивомир Стоянов от Обединен спортен клуб „Панагюрище“, хандбалистките Ваня Шиндарова и Божидара Карагьозова от ХК „Панагюрище“, младата футболна надежда Кристиян Димитров от ФК „Оборище“…

По традиция ще бъдат избрани отбор на годината и треньор на годинатя. Изборът се прави въз основа на постигнати успехи в спорта, като се има предвид рангът на състезанието. Преди повече от 10 години един от критериите за избор беше и видът спорт – дали е олимпийски, или не.

 

Вижте още

Областният управител Валентина Кайтазова насрочи на 14 април консултации за състава на РИК Пазарджик за предстоящите избори

Във връзка с изготвяне на предложение за назначаване на Районна избирателна комисия Пазарджик (РИК) за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.