петък , 19 април 2024
Състезателите на СКТМ "Асарел" СНИМКАТА е от фейсбук страницата на ""Асарел-Медет" АД

Две победи и две загуби записа СКТМ „Асарел-Медет“ в новия сезон от Висшата лига по тенис на маса

С по две победи и две загуби започнаха новия сезон от Висшата лига по тенис на маса състезателите на СКТМ „Асарел-Медет“. Дамите, които тази година са в състав Нелиа Тушлекова, Алики Киофи, Есин Саид и Кристина Драганова, тръгнаха ударно срещу тима на „Две могили“ и записаха победа с 4:0.

Състезателките на СКТМ „Асарел-Медет“
СНИМКАТА е от фесбук страницата на „Асярел-Медет“ АД

Последваха две загуби – срещу „Стоянстрой Пловдив“ с 3:4 и „Ардино“ с 2:4, и победа в последния мач срещу „Пи Понг София“ с 4:2.

Мъжкият тим на „Асарел-Медет“ в състав Даниел Иванов, Павел Костадинов, Димитър Стоименов, Георги Ефтимов и Асен Попниколов също тръгна силно и спечели първия си двубой с 4:1 срещу „Боровец – Горна Оряховица“. Последва драматична загуба срещу „Дунав Русе“ с 3:4 и победа срещу „Комфорт – Варна“ с 4:1. В последния мач от първия кръг на Висшата лига мъжете на СКТМ „Асарел-Медет“ записаха загуба с 1:4 срещу „Марек“.
„Доволен съм от играта на двата отбора в първия кръг. Винаги има още какво да се желае като представяне, а в някои двубои и шансът не беше на наша страна“, коментира Асен Попниколов, капитан на мъжкия ни тим и председател на Управителния съвет на СКТМ „Асарел-Медет“.
Следващият кръг от държавното първенство по тенис на маса е на 17 и 18 декември, във Варна. 
ИЗТОЧНИК: Фейсбук страницата на „Асарел-Медет“ АД

Вижте още

Отборът на „Войводите“ с 3 победи в областното футболно първенство

Поредно безапелационно представяне на младите надежди от отбора на „Войводите“ в първенствата на БФС в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.