неделя , 2 октомври 2022
Водещи новини

Европейската седмица на спорта ще бъде открита от спортното министерство в Панагюрище

Тази година Европейската седмица на спорта ще се проведе в България в периода 23 – 30 септември под мотото „Можем да направим това заедно, да опитаме да сме BeActive!“. Програмата на Седмицата включва разнообразни събития на територията на цялата страна.

Община Панагюрище получи  от Министерството на младежта и спорта покана за партньорство при организирането и провеждането на официалното откриване на Европейската седмица на спорта.  Откриването ще се състои на 23 септември в зала „ Арена Асарел“ от 15:00 ч. и ще се излъчва на живо на фейсбук страницата на Европейската седмица на спорта, съобщава на сайта си Община Панагюрище. В  организацията на събитието участва и Асоциацията на местните спортни клубове, които ще покажат демонстрации в различните спортни направления.

Общинското ръководство КАНИ всички жители и гости да бъдат част от събитието, за да покажем, че сме заедно и можем да сме „BeActive“!

Вижте още

Тази вечер е постановката „Възгледите на един учител за силата на словото“ в Театър дом-паметник в Панагюрище. Все още има билети

„Всички наши копнежи, желания и надежди често потъват в бездната на времето или повяхват в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.