четвъртък , 28 март 2024
Част от наградените СНИМКАТА е от фейсбук страницата на "Асарел-Медет" АД

Предстоят най-интригуващите сблъсъци от Asarel Bulgaria Open – финалите при мъжете и жените в индивидуалната надпревара

Инж. Ивайло Василев – директор “Инвестиционни проекти и развитие” в “Асарел-Медет”, награди днес призьорите при двойки жени на Международния тенис турнир WTT Feeder Panagyurishte Presented By ASAREL 2022. В първия мач от вечерната сесия победата спечелиха Притике Паваде и Камил Люц от Франция, които надделяха над двойката от Сингапур Зенг и Джоу. Щастливите французойки сътвориха обрат и триумфираха след 3:1 гейма (11:13, 11:9, 11:9, 11:9).
Преди това при смесените двойки титлата отиде при Шу Хайдон и У Янчен от Китай, които надделяха срещу своите сънародници Лен Ютон и Лян Янин. Шу Хайдон сподели, че Панагюрище се превръща в специално място за тяхната двойка. “Организацията на турнира е на много високо ниво. Всичко в Панагюрище, а и в България ни харесва!“, каза той.
В друг изцяло китайски финал победители при двойки мъже станаха Као Уей и Шу Хайдон, които надделяха над своите сънародници Джоу Каи и Рен Хао.
Надпреварата в “Арена Асарел” продължава с най-интригуващите сблъсъци – финалите при мъжете и жените в индивидуалната надпревара.
В дългоочаквания женски финал една срещу друга ще се изправят румънката Адина Диакону и китайката Чен Синтон. Румънската състезателка се превърна във фаворитка на публиката в „Арена Асарел“, след като успя да преодолее трета съперничка от Китай, за да стигне до спора за титлата.
Краят на тазгодишния турнир в Панагюрище ще отбележи финалът при мъжете. В него също очаквано предстои изцяло китайски сблъсък, като един срещу друг ще се изправят двама много перспективни състезатели – Джоу Кихао и Джоу Кай.
Международният турнир по тенис на маса в Панагюрище започна с квалификации на 30 август, като се завърна успешно след двегодишна пауза. От първото си издание през 2015 г. Asarel Bulgaria Open превърна Панагюрище в столица на тениса на маса у нас. Престижното състезание традиционно се осъществява с генералното спонсорство на “Асарел-Медет” АД.
ИЗТОЧНИК: фейсбук страницата на „Асарел-Медет“ АД

 

Вижте още

Прошка моля, прошка давам

Днес е Сирни заговезни – Ден на всеобщо опрощение. Празникът поставя началото на най-продължителния пост през …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.