Антоанета Цонева

Антоанета Цонева е водач на листата на „Демократична България“ в 13 МИР-Пазарджик. Кристин Кроснаров е четвърти

„Демократична България“ регистрира листата си за 13-и МИР Пазарджик. Начело отново е Антоанета Цонева, член на Изпълнителния съвет на „Да, България“ и народен представител в трите последни кратки парламента. Тя беше председател на комисията за българите в чужбина и член на комисията по култура и медии. Цонева е първият омбудсман на Столичната община (2001-2004 г). Като основател на Института за развитие на публичната среда отстоява политическите права на българските граждани.

На второ място в листата отново е юристът Александра Стеркова. Тя е експерт по търговско и облигационно право и беше народен представител в 46-ото Народно събрание. Заедно с Антоанета Цонева в предходните кампании разкри измами с подвижни избирателни кутии за хора с увреждания в Батак и Сърница и успешно води съдебни дела.

Трети в листата е мениджърът Любомир Гечев, а четвърти  най-младият кандидат –юристът Кристин Кроснаров от Панагюрище. Пета е Надя Парапулова- ашуърт, докторантка в УНСС и дъщеря на известните килимари Парпулови от гр. Костадиново. Следват финансистът Мария Благоева, Николай Янев, Петър Цикалов, Александър Серафимов и Иван Хрисин.

Днес в 17 часа изтича срокът, в който партии, коалиции и инициативни комитети могат да поискат промени в регистрацията им за предсрочния парламентарен вот на 2 октомври. Промените включват заличаване на регистрация и промяна на състава на коалициите.

Вижте още

Стоян Бодуров е назначен за зам.-кмет на Община Панагюрище

Днес ВриД кметът на община Панагюрище Петър Каменски представи на държавните и общинските служители в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.