сряда , 17 април 2024
Водещи новини

Млад панагюрец е в тежко състояние след сбиване пред дискотека, а пловдивчанин е с фрактура на лицето

В два поредни дни двама са с фрактури след сбиване пред панагюрска дискотека. В резултат на незабавните действия са задържани побойниците. Около 04 часа сутринта в събота в РУ-Панагюрище бил получен сигнал за сбиване пред входа на местна дискотека. Към заведението незабавно били насочени автопатрули. Пристигайки, униформените установили, че е възникнало спречкване между 29-годишен мъж и друг 36-годишен, и двамата от средногорския град. По-възрастният нанесъл на опонента си силен удар в главата. Пострадалият е транспортиран в местната болница в тежко състояние. Побойникът е задържан в ареста, а спрямо него е образувано досъдебно производство. За случая е уведомена Районната прокуратура в Пазарджик, информират от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.

Следващият случай е от рано сутринта в неделя, когато на същото място бил намерен млад мъж в безпомощно състояние. Отзовалите се екипи на полицейското управление и Спешна помощ установили, че пострадалият е 35-годишен пловдивчанин. Той е транпортиран с линейка в близката болница и насанен с фрактура на лицето и комоцио. В резултат на предприетите бързи действия е задържан 23-годишен от Панагюрище, който се оказал побойникът. Установени са и  свидетели на случилото се. Работата на разследващите продължава под надзора на прокуратурата, съобщеха от пресцентъра на ОДМВР- Пазарджик.  

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.