петък , 19 април 2024
Светлана Паракевова-Узунова, Драгомир Стойнев и Петя Цанкова СНИМКА: архив на oshtepan.com

Панагюрката Светлана Парашкевова-Узунова е четвърта в листата на „Коалиция за България“ за парламентарните избори

Националният съвет на БСП утвърди кандидатската листа на „Коалиция за България“ за парламентарни избори в 13 МИР-Пазарджик.

В началото на месеца за водач на левицата бе избран Драгомир Стойнев. Той определи листата като  обединяваща опит и експертиза от всички региони на област Пазарджик и екип, който ще работи по регионални проблеми, чието решение е на национално ниво.

На четвъърто място е панагюрката Светлана Парашкевова-Узунова. Тя е председател на Общинския съвет на БСП и общински съветник. Ръководител е на отдел „Човешки ресурси“ в „ОПТИКС“ АД. Завършва висшето си образование в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Работила е като учител по български език и литература в Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм – Панагюрище.

„Съставът бе предложен от местните организации и отразява волята ни да излезем на тези избори с предложения за стабилни антикризисни политики и съответно с личности, познаващи много добре региона и готови да ги реализират“, смята председателят на Областния съвет на БСП в Пазарджик Петя Цанкова.

Листа на „БСП за България“ за 13 МИР – Пазарджик е: 

1.Драгомир Стойнев

2.Петя Цанкова

3. Лиляна Мърхова – Присадникова

4. Светлана Парашкевова – Узунова

5. Петър Горчев

6. Гюрсел Мусов

7. Гергана Божкова

8. Ирина Мирчева

9. Георги Янкулов

10. Юлия Сатева

11. Андрей Кюркчийски

12. Гергана Ганева

13.Тодор Сичев

14. Елена Велева.

Листата ще бъде регистрирана в Районна избирателна комисия-Пазарджик на 29 август.

 

Вижте още

Областният управител Валентина Кайтазова насрочи на 14 април консултации за състава на РИК Пазарджик за предстоящите избори

Във връзка с изготвяне на предложение за назначаване на Районна избирателна комисия Пазарджик (РИК) за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.