четвъртък , 28 март 2024

Областният управител насрочи на 7 август консултации за състава на РИК Пазарджик за парламентарните избори на 2 октомври

Във връзка с изготвяне на предложение за назначаване на Районна избирателна комисия Пазарджик (РИК) за организиране и провеждане на насрочените на 02 октомври 2022г. избори за народни представители в 13-ти МИР – Пазарджик, областният управител на Пазарджик  Андрей Гечев издаде заповед, с която насрочи консултации между политическите партии и коалиции.

Консултациите ще се проведат на 7 август 2022 г. /неделя/, от 11,30 часа, в  Приемна зала на Областна администрация Пазарджик, ет. 1. Те са публични и ще бъдат излъчвани на живо във фейсбук страницата на Областна администрация Пазарджик.

Поканени за участие в консултациите са представляващите (или упълномощени от тях лица) парламентарно представените партии и коалиции – коалиция „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“, коалиция „ГЕРБ-СДС“, ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ“, коалиция „БСП за БЪЛГАРИЯ“, ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“, коалиция „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ“ и ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“.

Участващите в консултациите, представляващи политически партии и коалиции или упълномощените от тях, следва да представят до 10,00 часа на 07 август 2022 г. (неделя) в деловодството на Областна администрация Пазарджик своите писмени предложения по състава на РИК-Пазарджик и всички останали документи, посочени в Изборния кодекс и решенията на ЦИК относно реда и условията за провеждане на консултациите.

Заповедта на Областния управител е публикувана на официалната страница на Областна администрация Пазарджик

Вижте още

Работни места има в изобилие в общините Панагюрище и Стрелча, желаещите за работа са кът

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че къъм 6 март свободните работни местаза специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.