събота , 27 април 2024
Четири от петте деца, които събират дарения, за да помогнат на Петър Каназърски за трансплантацията

Пет деца продължават да събират дарения в помощ на Петър Каназърски. Да последваме примера им!

Преди няколко дни, разбирайки за нуждаещия се от средства Петър Каназърски за бъбречна трансплантация, пет деца от Панагюрище поставят кутия за дарения пред агроаптеката срещу Тутевата къща. Това са Анастасия, Божидар, Ангел, Никол и Нидар. Те подреждат и малък щанд с рисунки, камъчета и други дребни сувенири. Резултатът е впечатляващ. Те успяват да съберат 682.90 лева, но не спират. Продължават инициативата си всеки ден от от 15 до 19 часа с втора кутия, защото за трансплантацията са нужни 40 000 лева, които са непосилни за семейството му. Донорът е осигурен. Трансплантацията ще бъде извършена в болница в Турция. 

Петте деца дадоха на нас, възрастните, пример как трябва да се действа, когото човек се нуждае от помощ! Да последваме примера им и да помогнем на Петьо! Всеки според възможностите си! За целта има и банкова сметка на името на младия панагюрец.

По сметка в Банка ДСК BG02STSA93000028412130

титуляр: фондация „Задруга 1.11”

основание на превода: „За Петьо”.

Всички постъпили средства ще бъдат публично отчетени и ще бъдат преведени ИЗЦЯЛО, без удръжки, по сметка на Петър Делчов Каназърски.

Вижте още

Отборът на „Войводите“ с 3 победи в областното футболно първенство

Поредно безапелационно представяне на младите надежди от отбора на „Войводите“ в първенствата на БФС в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.