Водещи новини
Част от членовете на Лайънс клуб - Панагюрище по време на акта на ротация. СНИМКИТЕ са предоставени от г-жа Петя Сеферинкина

Д-р Катя Симеонова пое за втори път щафетата в ръководството на Лайънс клуб – Панагюрище

На 30 юни по един не съвсем традиционен начин Лайънс клуб – Панагюрище връчи мандат на новия си президент.  

С посещение в Исторически музей – Панагюрище и с много интересна беседа от директора на музея доц. д-р Атанас Шопов започна вечерта. Връщането към миговете от историята, емоциите, докосването до други времена и надеждите за бъдещето бяха наистина вълнуващи за членовете на клуба.

По-късно в Джуджевата къща досегашният президент Мария Бензарова, която беше начело на клуба две поредни години заради пандемията, връчи огърлицата на новия президент д-р Катя Симеонова-Крайчева, която ще води клуба през следващата Лайънс година.

Новият президент на Лайънс клуб- Панагюрище д-р Катя Симеонова и пастпрезидентът Мария Бензарова

Двете дами получиха подаръци, а Ани Велева и Тони Данкова бяха номинирани за „Приятел на Лайънс клуб Панагюрище“ и получиха статуетки, разказа г-жа Петя Сеферинкина, член на Лайънс клуб – Панагюрище.

Припомняме, че д-р Катя Симеонова за втори път поема президентския пост в Лайънс клуб – Панагюрище, който е на ротационен принцип.

Тортата за празничния повод е приготвила д-р Симеонова

 

Вижте още

Панагюрище отново е столица на млада България. Провежда се Националният фестивал „Родолюбие”

Деветнадесетото издание на Националния фестивал за млади изпълнители на патриотична песен „Родолюбие” се провежда в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.