събота , 27 април 2024
Участниците във велопохода

Проведе се традиционният велопоход за борба с диабета

На 23 юни Лайънс клуб – Панагюрище съвместно с Алфа Лео клуб проведоха своя станал вече традиционен велопоход за борба с диабета, но този път по проект „Панагюрище спортува – бъди активен“ с подкрепата на община Панагюрище и МВР – Панагюрище.

Проектът е част от програмата „Панагюрище – европейски град на спорта 2022“.

На знака на Лайънс клуб, срещу бензиностанция „Петрол“ – началната точка на тръгване, бяха раздадени на всичките 78 участници светлоотразителни жилетки и шапки, изработени специално за събитието. Голяма част от участниците са били на всички организирани вече велопоходи. Най-малкият беше на 4 години и половина. Имаше и нови участници, които бяха въодушевени за следващи участия.

На финала пред спортната зала „Арена-Асарел“ всички велосипедисти получиха грамоти и брошури, в които се обясняват ползите от карането на велосипед, вода и пица с блат от пълнозърнесто брашно, направена от пицария „Мики“ на семейство Данкови.

Това, че и времето беше с колоездачите, помогна да се осъществи един наистина вълнуващ спортен празник

Вижте още

Община Панагюрище съдейства за залесяване на 200 дръвчета

Норвежки клен, ясен и явор са основните видове дръвчета, които бяха засадени през изминалите почивни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.