петък , 26 април 2024
Момент от магическото шоу. СНИМКИТЕ са предоставени от "ОПТИКС" АД

ДЕЦАТА НА „ОПТИКС“ АД празнуваха с магическото шоу на Ненчо Илчев

Над 200 деца на работници и служители на „ОПТИКС“ АД  днес се забавляваха в зелената площ на компанията. На прага на лятната ваканция ръководството на ОПТИКС за поредна година организира за малчуганите тематичен празник, включващ забавни игри, ателиета, батути и шоу програма.

Ако в предишните издания децата на ОПТИКС бяха в роли на пътешественици, изследователи и откриватели, то в днешния съботен ден те имаха възможност да станат участници в магическата програма на обичания комик от малки и големи Ненчо Илчев. Фокусите, които показа актьорът на сцената на открито, бяха аплодирани от публиката, сигурен знак, че любопитството и вярата в малките чудеса са част от магията на детството.

Даниел Даскалов, директор „Ресурсно осигуряване“, поздрави децата  от името на ръководството и благодари на родителите за това, че са част от голямото семейство на „ОПТИКС“.

ИЗТОЧНИК: „Оптикс“ АД

 

 

 

 

 

Вижте още

От 1 април е пожароопасен сезон в горските територии на област Пазарджик

Със своя заповед областният управител на Пазарджик Валентина Кайтазова определи за пожароопасен сезон в горските …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.