петък , 19 април 2024
Стефан Вълдобрев с "Обичайните заподозрени"

На 24 май – празничен концерт в Панагюрище с участието на „Обичайните заподозрени“ и Стефан Вълдобрев

За Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност в Панагюрище ще има празничен концерт с участието на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“. Концертът ще е на 24 май от 11:00 часа на площад „20 април”, а организатор е Община Панагюрище.

„Обичайните заподозрени” е една от известните групи в съвременната българска музика. Това е формацията, с която емблематичният актьор, певец, композитор и филмов режисьор Стефан Вълдобрев записва култовите си албуми:   “Към”, “Обичам те, мила”, “Революция”, “Пропаганда, хромозоми, силикон”, “Пансион за кучета” , “10 ½”,  “Жълт код” .Заедно с „Обичайните заподозрени” / Стунджи Янкулов, Иван Лечев, Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов/, Стефан Вълдобрев прави множество национални турнета и става два пъти изпълнител на годината на България.

 

Вижте още

15 години Професионална гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм в Панагюрище

Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм в Панагюрище днес чества 15 години от …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.