неделя , 27 ноември 2022
Стефан Вълдобрев с "Обичайните заподозрени"

На 24 май – празничен концерт в Панагюрище с участието на „Обичайните заподозрени“ и Стефан Вълдобрев

За Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност в Панагюрище ще има празничен концерт с участието на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“. Концертът ще е на 24 май от 11:00 часа на площад „20 април”, а организатор е Община Панагюрище.

„Обичайните заподозрени” е една от известните групи в съвременната българска музика. Това е формацията, с която емблематичният актьор, певец, композитор и филмов режисьор Стефан Вълдобрев записва култовите си албуми:   “Към”, “Обичам те, мила”, “Революция”, “Пропаганда, хромозоми, силикон”, “Пансион за кучета” , “10 ½”,  “Жълт код” .Заедно с „Обичайните заподозрени” / Стунджи Янкулов, Иван Лечев, Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов/, Стефан Вълдобрев прави множество национални турнета и става два пъти изпълнител на годината на България.

 

Вижте още

Тенисистите на ТК “Панагюрище“ са втори отборно на Държавното за Южна България

Състезателите на ТК „Панагюрище“ се представиха достойно на провелото се на 19 и 20 ноември …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.