четвъртък , 28 март 2024
SONY DSC

На спортния празник на „ОПТИКС“ АД купата бе връчена на „Шьоли-Оптикс“

На Стрелбищен комплекс „ОПТИКС” на 14 май работниците и служителите на компанията отбелязаха традиционния си спортен празник заедно с екипите на „Шьоли-Оптикс“, „Майкро Оптикс Юръп“, „Оптексим“, като премериха сили в любими игри – футбол, волейбол, стрелба с пушка.

С приветствие към всички участници се обърна Изпълнителният директор на ОПТИКС АД инж. Иван Чолаков, определяйки празника като първият, който възражда традицията след почти 2-годишно прекъсване. Празник, който дава възможност отново да се сподели удоволствието от спорта и движението, от коректната приятелска игра в среща на екипите.

Инж. Чолаков с вълнение отбеляза, че датата 14 май е двоен празник, свързващ историята на ОПТИКС с настоящето на едно от успешните в оптичния бранш предприятия на територията на Панагюрище – „Шьоли-Оптикс“ , основано преди 18 години.

Споделената история на фирмите в Групата на Оптикс бе отбелязана като факт и от инж. Дойчо Раленеков – управител на „Шьоли-Оптикс“, който определи като правилна и последователна стратегията на ръководството на „ОПТИКС“ да развива оптичното производство за стратегически и медицински цели в Панагюрище.

По случай празника символично бе разрязана торта с благодарност и пожелания за здраве и бъдещи успехи.
Спортният празник продължи с финалa на турнира по стрелба, който по традиция е едно от най-очакваните мероприятия. На терена на Стрелбищен комплекс „ОПТИКС” се проведоха още игри по интереси, канго тренировка, хоротека.
Кулминацията на празника бяха атрактивните екипни надпревари между фирмите за присъждане на купата „Един за всички – всички за един“. Отборите премериха сили последователно в зрелищни игри като редене на пъзел, корабна мачта, въжен лабиринт и сумо, доказвайки комплексни умения, съобразителност и бързина.

SONY DSC

Вижте още

Десетки и разнообразни са свободните работни места в общините Панагюрище и Стрелча

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че свободните работни места в общините Панагюрище и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.