петък , 19 април 2024

На „Родолюбие“ Надежда Ковачева и Християн Балев са златни медалисти. Кои други панагюрски певци са отличени?

 

Приключи Националният фестивал за млади изпълнители на патриотична песен „Родолюбие 2022“, организиран от Община Панагюрище и

Центърът за подкрепа за личностно развитие. Разделени в 4 възрастови групи, над 300 участници от над 20 населени места пяха за България.
В четвърта възрастова група НАДЕЖДА КОВАЧЕВА грабна златен медал. Тя получи и специалната награда на „Асарел-Медет“ АД за най-гласовитото дете на Панагюрище. Това са поредните признания за таланта и израстването на Надя през годините. Още в началото на 2022 година тя се представи блестящщо на друг песенен конкурс и спечели „Гран При“.
В трета възрастова група  ГЛОРИЯ ЩРАНГОВА се пребори за бронзов медал. И двете медалистки са възпитанички на вокалните педагози Нона Немигенчева и Пепа Филина от Школата за поп и джаз пеене „Евгени Зумпалов“ към Центъра за подкрепа за лич.ностно развитие в Панагюрище.
Златен медал в първа възрастова група спечели ХРИСТИЯН БАЛЕВ.
 

В трета възрастова група с бронзово отличие си тръгна КРИСТИНА ГОЧЕВА, а при най-големите на трето място бяха класирани ИВАН БОНДАР и СТОЙКО ШОПОВ. И четиримата са ученици на г-жа Нона Немигенчева.
Специалната награда на Ротари клуб – Панагюрище получи ГАБРИЕЛА СПАСОВА, ученичка на Пепа Филина.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.