МБАЛ „Уни Хоспитал“ ще има нов управител

От 31 март МБАЛ „Уни Хоспитал“ ООД временно е без управител, разбра oshtepan.com. 

Досегашният управител  д-р Красимира Чачова-Ранчева е освободена от длъжност и се очаква ново попълнение на ръководната позиция. Докато бъде назначен нов шеф, лечебното заведение се менаджира от прокуриста д-р Ангел Проданов.
Говори се, че новият управител ще е лекар от Пловдив. Шефското място на МБАЛ“ Уни Хоспитал“ е доста проветриво. От официалното прерязване на лентата през юни 2016 г. досега управители на лечебното заведение бяха няколко лекари, като някои от тях се задържах
а за по 3-4 месеца. Д-р Красимира Чачова бе управител на МБАЛ „Уни Хоспитал“ повече от 3 години. Тя бе избрана за управител на 12 декември 2018 год. Преди за заеме високия пост, бе началник на отделение Вътрешни болести“.
Д-р Красимира Чачова е звършила медицина през 1999 година. Има придобити специалности по „Вътрешни болести“ и Пневмология и фтизиатрия“, както и магистърска степен по Здравен мениджмънт. Работила е като лекар във Вътрешно отделение на МБАЛ „Събо Николов“, пулмолог в СБАЛПФЗ Пазарджик, интернист в МБАЛ „Пазарджик“, лекар към  Център за спешна медицинска помощ Пазарджик – филиал Панагюрище.
Член е на Българското дружество по белодробни болести (БДББ). 
Професионалните интереси на д-р Чачова-Ранчева са в областта на пулмологията, сънната апнея и нарушенията на дишането по време на сън.
 

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.