Водещи новини

Образувани са 5 бързи производства и няколко акта за нарушение на Закона за движение по пътищата

Засилени проверки на участниците в движението по пътищата са осъществени на територията на цялата област за времето от петък до неделя.

Акцията е част от разпоредената от Главна дирекция „Национална полиция“ специализирана полицейска операция по отношение безопасността на движението, която се проведе на територията на страната.
В проверките са участвали автопатрули от сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик и полицейските управления в Пазарджик, Септември, Пещера, Панагюрище и Велинград. Основен акцент е бил засиленият контрол над водачите за употреба на алкохол, наркотични и упойващи вещества.
В хода на полицейските действия са установени четирима шофьори, управлявали автомобили след употреба на алкохол в рамките между 1.42 и 2.91 промила. Засечени са и петима да шофират с концентрация на алкохол между 0.5 и 1.2 промила. Още петима мъже са отказали да бъдат тествани с технически средства, а други 6 са били зад волана, без да притежават свидетелства за управление на МПС. Образувани са общо 5 бързи производства, а за останалите нарушения са съставени актове по Закона за движението по пътищата, съобщиха от п
ресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.
         

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.