Водещи новини

В Пазарджик задържаха млада панагюрка с наркотици

Поредния задържан с наркотици от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. Вчера на паркинг

зад жилищна сграда в областния град полицаите от сектора засекли 21-годишна жена от Панагюрище. Последвала проверка, при която у нея било открито полиетиленово топче с неголямо количество синтетичен канабиноид. Органите на реда извършили и претърсване в партерно помещение в сградата, което било обитавано от младата жена. Вътре те открили полиетиленов плик с малко н
Поредния задържан с наркотици от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. Вчера на паркинг зад жилищна сграда в областния град полицаите от сектора засекли 21-годишна жена от Панагюрище. Последвала проверка, при която у нея било открито полиетиленово топче с неголямо количество синтетичен канабиноид. Органите на реда извършили и претърсване в партерно помещение в сградата, което било обитавано от младата жена. Вътре те открили полиетиленов плик с малко над 82 грама бяло прахообразно вещество на бучки. Оказало се, че това е амфетамин. Дрогата е иззета, а притежателката е задържана в ареста за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.
 

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.