четвъртък , 25 април 2024

Pana Green Park прие хиляди клиенти при официалното си откриване на 11 декември

2021PanaGreenParklenta.jpgЗа 9 месеца, колкото раждането на един човешки живот, бе изграден единственият Ритейл Парк – Pana Green Park,

в Панагюрище. Той се простира на 7000 кв.м площ и е притегателна точка за всички. които търсят многообразие от стоки и услуги. Официално иновативният обект бе открит на 11 декември, като лентата прерязаха кметът на община Панагюрище инж.Никола Белишки, адв.Николай Пенев, председател на Борда на директорите на компанията инвеститор, и изпълнителният директор на „Скайфор“ АД г-н Лъчезар Грозев.
Преди прерязване на лентата Николай Пенев разказа накратко за Pana Green Park, като подчерта, че е той е единственият в област Пазарджик. До него ще бъде изградена и мултифункционална жилищна сграда, която ще има подземни гаражи, офис-помещения, на първия етаж, ресторант, кафе-сладкарница, детски център, в който родителите ще могат да оставят децата си за по няколко часа. Бижуто в короната на Pana Green Residence ще е покривната градина, където на разположение ще бъдат зони с различни удобства.

 
В забавната музикална програма участваха талантите от Школата по поп и джаз пеене „Евгени Зумпалов“ Стивани Джунова, Сияна Кокотанекова, Иван Бондар и Надежда Ковачева, възпитаници на вокалните педагози Нона Немигенчева и Пепа Филина; Танцова школа „Балканджии“ с художествен ръководител и хореограф Петър Немски, обичаният от мнозина певец Миро, явление в българската поп музика. Той отново завладя панагюрската публика, като изпя емблематичните си песни. На някои от тях публиката припяваше.

Още преди официалното прерязване на лентата стотици панагюрци пазаруваха в магазините, разположени в търговската зона на Pana Green Park. До края на деня клиентите на предлаганите стоки станаха хиляди.

Вижте още

Работни места има в изобилие в общините Панагюрище и Стрелча, желаещите за работа са кът

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че къъм 6 март свободните работни местаза специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.