Близо 20 златни отличия на различни конкурси спечелиха възпитаниците на Школата по поп и джаз пеене „Евгени Зумпалов“ – Панагюрище

 

Зашеметяващо се представиха възпитаниците на вокалните педагози Нона Немигенчева и Пепа Филина

от Школата по поп и джаз пеене „Евгени Зумпалов“ към Центъра за подкрепа за личностно развитие – Панагюрище. Те участваха 3 музикални форума онлайн, спечелвайки близо 20 златни медала, няколко сребърни и един бронзов.
С участия в 3 музикални форума и 3 златни медала се отличава възпитаникът на г-жа Немигенчева Християн Балев. Той спечели ПЪРВО място на международен конкурс в Полша с видеоклипа си към песента „Велосипед“,

ПЪРВО и единствено място, придружено със златен медал във втора възрастова група, в която бе най-малък изпълнител, на Националния фестивал „Орфеева дарба“ 2021 – София, и ПЪРВО място и златен медал на Международния фестивал „Кръстопът на музите“ 2021 – София, на който Християн Балев получи максималния брой точки – 10, за изпълнението си в направление „Песен по музика на Стефан Диомов“.
От Международния фестивал „Кръстопът на музите“  от 3 различни направления 3 ЗЛАТНИ МЕДАЛА грабна и Надежда Ковачева, възпитничка на г-жа Немигенчева и г-жа Филина.

За златните отличия Надя успя да се пребори с конкуренцията в своята възрастова група в направленията „Световен хит“, „Песен на роден език“ и „Джаз“.

Лора Куруджиева също спечели 3 приза.
В направленията Световен хит“ и „Джаз“ тя бе отличена със златни медали, а за изпънението си в направление „Песен на роден език“ получи второ място и сребърен медал. Лора развива певческия си талант под ръководството на г-жа Немигенчева и г-жа Филина.
Две първи места и златни медали спечели Стивани Джунова, възпитаничка на г-жа Немегинчева. Стивани обогати колекцията си с отличия направленията „Световен хит“ и „Джаз“.
На първо, второ и трето място на два различни музикални форума се класира друга ученичка на г-жа Немигенчева – Кристина Гочева.
 На „Нота по нота“ в Пазарджик в нейната възрастова група не беше присъде3но нито първо, нито второ място, а само едно трето място и то бе за панагюрския талант. На „Кръстопът на музите“ Кристина Гочева спечели първо място за изпълнението си в направлнеие „Световен хит“ и второ място за представянето си в направление „Песен на роден език“.
Иван Бондар, също възпитаник на Нона Немигенчева,  в своята възрастова група повтори представянето на Кристина.

Той спечели първо място и златен медал в направление „Световен хит“ и сребърен медал в направление „Песен на роден език“. На второ място в „Песен на роден език“ се класира и малката по възраст Румяна Узунова, а златен медал в направление „Световен хит“ спечели Дара Маслева.
Глория Щрангова,
възпитаничка на г-жа Немигенчева и г-жа Филина, също се представви отлично на „Кръстопът на музите“. Тя спечели 2 златни медала – единия в направление „Световен хит“, а другия в направление „Песен на Стефан Диомов“.
С два медала е отличена и Кристиана Чуклева. В направление „Световен хит“ тя спечели златен медал в своята възрастова група, а в направление „Песен на роден език“ второ място и сребърен медал.
Впечатляващо представяне направи и Сияна Кокотанекова, която с 2 песни в едно и също направление – „Песен на роден език“ спечели първо и трето място. И Кристияна, и Сияна развиват талнта си при г-жа Немигенчева и г-жа Филина.
С представянето си в „Кръстопът на музите“ възпитаниците на Школата по поп и джаз пеене „Евгени Зумпалов“ за пореден път показаха на конкурентите си, че са сериозна заплаха за тях на който и да е песенен форум.


Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.