петък , 19 април 2024

БСП пое ангажимент към проблемите на панагюрските села


Като няма нормален път и транспорт, няма и спокоен живот – това казаха жителите на села от община Панагюрище

 по време на срещите си с кандидатите за народни представители от Коалиция БСП за България Драгомир Стойнев, Петя Цанкова, Маргарита Иванова, Симеон Симеонов и Георги Янкулов.
Община Панагюрище няма само едно лицена големите предприятия, има и друго – на тежкия живот в селата. Системата е абсолютно централизирана, местните управляващи много рядко се съобразяват с истинските проблеми в нашите села, като благоустрояване, инфраструктура и др. наболели въпроси от живота ни – това бяха част от оплакванията на хората.
„Най-лошото е, когато проблемите се политизират, когато се търси политическа полза от този или онзи проблем, когато хората страдат, но по-важна остава партийната изгода“ – каза Драгомир Стойнев, водач на листата на БСП за България. „При моделът, който си отива, беше така.
Ние от БСП няма да е откажем от принципа си – правим политика с цел да променяме живота на хората към по-добро и да решаваме проблеми. Това го доказахме и с поведението си в двата нестабилни парламента – само ние говорихме за политики, а не за постове“, подчерта по време на срещите с хората и Петя Цанкова, номер 2 в листата на БСП за България и председател на Областния съвет на БСП в Пазарджик.
Според него, въпреки кризата, има достатъчно средства за ремонти на общинските пътища и за решаване на транспортните проблеми на малките села и свързаността им с общинския център. Въпросът е как се разпределят средствата и колко качествено се работи и дали се отчисляват проценти към управляващи партии. „Да си кажем честно – корупцията и неправилното изразходване на средствата са проблема на лошата инфраструктура“, каза Драгомир Стойнев.
Представителите на БСП за България се ангажираха да поставят в следващото Народно събрание чрез парламентарния контрол проблемите на инфраструктурата в община Панагюрище и завършване строителството на яз. „Луда Яна” и пречиствателна станция за питейни води.
Купуването и продаването на гласове са престпления!
Областен предизборен щаб на БСП

Вижте още

„БУНАЙ“ АД Ви честити Трети март

Мениджърсският екип на „БУНАЙ“ АД поздравява своите служители, работници, партньори и техните семейства с Националния …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.