Водещи новини

Илия Анчев ще е делегат на конгреса на БФС

На 12 октомври ще се проведе конгресът на Българския футболен съюз, на който ще бъде решено дали настоящият президент

Борислав Михайлов ще запази поста си, или ще има промяна. Негов основен опонент е Димитър Бербатов, благодарение на чиято активност конгресът ще се проведе месеци по-рано.
От ръководството на БФС обявиха, че на конгреса на 12 октомври се очаква да присъстват поне 500 делегати, тъй като към 7 октомври действащите футболни клубове в България са 526. Сред тях е и ФК „Оборище-Панагюрище“. Негов делегат на конгреса в лицето на г-н Илия Анчев, който е член на Управителния съвет. Г-н Анчев не пожела да да коментира предварително за кого ще гласува.
Както вече е известно на любителите на футбола, Д.Бербатов обяви преди време, че в БФС има  финансови злоупотреби и корупция и е нужна промяна в управлението. За Бербатов футболът е кауза и тя трябва да се отстоява с адекватни действия.
Според Борислав Михайлов в БФС няма корупция. На 10 октомври в предаването „120 минути“ по БтВ той постави високи оценки за управлението си през изминалите 16 години.

Вижте още

Девойките на ВК „Пан Волей“ затвърдиха второто си място в групата

Днес  девойките на Волейболен клуб „Пан волей“ победиха като домакини с 3:0 отбора на Свиленград. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.