Водещи новини

Във волейболния турнир в памет на инж.Тодор Стоицев се включиха 3 отбора

В памет на инж. Тодор Стоицев, един от основателите „ОПТИКС” АД, панагюрският Волейболен клуб „Пан волей”

за четвърта поредна година организира и проведе волейболен турнир за момичета. Спортното събитие се проведе на 9 октомври в зала „Арена Асарел” и в него участваха 3 отбора: ВК „Яворов” от гр.Чирпан, ВК „Родопа” от гр.Смолян и домакините.
Талантливата млада певица Надежда Ковачева поздрави състезателите с песен, а представители Лео клуб – Панагюрище изпълниха танци, в които всички се включиха.
Въпреки че турнирът няма класиране, състезателките от отбора на домакините – ВК „Пан волей” се наложиха над гостуващите отбори с отлична игра. Резултатите са:
1. ВК „Пан волей” – ВК „Яворов” 2:0 гейма;
2. ВК „Яворов” – ВК „Родопа” 0: 2 гейма;
3. ВК „Пан волей” – ВК „Родопа” 2 : 1 гейма


Огромна заслуга за успеха на панагюрските момичета има треньорът Н. Даньова, отбеляза в социалните мрежи Росица Ангелкова, другият треньор на ВК „Пан волей”. Г-жа Ангелкова благодари на председателя на клуба Стоян Василев за подкрепата, на изпълнителния директор на „ОПТИКС” АД инж. Иван Чолаков и „ОПТИКС” АД за съдействието и финансова помощ и на ръководството на зала „Арена Асарел” за перфектните условия.
Всички познаваха инж.Тодор Стоицев като благороден човек, добър приятел и ръководител, който умее да балансира емоциите си в напрегнати моменти, когато трябва да се вземат важни управленски решения.Беше член на Лайънс клуб – Панагюрище.
Напусна грешната земя в началото на септември 2018 г. Още същата година в негова памет ВК „Пан волей“ организира турнир за момичета.

Вижте още

Девойките на ВК „Пан Волей“ затвърдиха второто си място в групата

Днес  девойките на Волейболен клуб „Пан волей“ победиха като домакини с 3:0 отбора на Свиленград. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.