Комедията „Лъжата“ ще гостува на панагюрска сцена през октомври

Приятелство. Предателство. Подозрение. Истина или… лъжа. 

В центъра на действието в „Лъжата”, постановка на Театрална къща „VIVA ARTE”, са две семейни двойки, които постоянно си изневеряват. Те са от средната класа и по свой начин се борят с проблемите на средната възраст, не оставяйки възможност на зрителя да симпатизира на когото и да било от тях. 
Алис е забелязала най-добрия приятел на мъжа си с друга жена и е изправена пред мъчителна дилема – трябва ли да каже на приятелката си какво е видяла, или не? Съпругът й Пол се опитва да я убеди, че е наложително да скрие истината и полага всички сили, за да докаже, че лъжата е изкуство. Дали го прави, за да защити приятеля си, или самият той има тайни… Или може би самата Алис има своя тайна и се опитва да го принуди да признае собствените си лъжи, за да прикрие своите? Трудно е да се каже… Някои истини е най-добре да бъдат казани. Или…?
„Лъжата” е комедия за истината. За предимството да я прикриеш и за недостатъците от разкриването й.
 Пиесата на френския драматург Флориан Зелер се превръща в световен театрален хит, без да дава категоричен отговор на тези въпроси. В Панагюрище постановката ще гостува на 18 октомври на сцената на Театър дом-паметник. Участват Асен БлатечкиКойна РусеваСтефан ИвановМилена Маркова Маца

Вижте още

Честит 24 май всички, които се зоват българи!

                  Уважаеми учители, Уважаеми творци и дейци на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.