петък , 26 април 2024

Децата на ОПТИКС АД бяха изследователи, пътешестваха из лабиринтите на знанието и се забавляваха

С един от най-обичаните празници „Децата на ОПТИКС“ екипът на компанията отбеляза 23- тата си годишнина

в днешния горещ петъчен следобед. Експлозия от емоции и експерименти изпълниха Индустриална зона „Д-р Чочев“. Заедно със забавните професори от „Щура лаборатория“ малки и големи участваха в неповторимо шоупод наслова „Пътешествие из лабиринтите на знанието“. Децата на ОПТИКС се превърнаха в малки изследователи и се докоснаха до магията на науката, поднесена по забавен и достъпен начин.
В приветствие към всички участници Даниел Даскалов – Директор „Администрация“, се обърна с думи на благодарност и припомни на малките изследователи колко важно е да бъдат смели и да мечтаят.
Фонтанът на ОПТИКС се превърна в истинска сцена на научни чудеса, които бяха поднесени чрез поредица демонстрации. Гигантски балони обличаха най-смелите участници, а опасните и изумителни опити с азот допринесоха за магичната атмосфера на научното шоу. Организаторите изненадаха децата с още вълнуващи срещи – динозавърът Дино и мечо Айси танцуваха заедно с участниците, които се озоваха в истинско пяна-парти.


Финалът на празника бе поставен с традиционната обща снимка,
а децата поздравиха с щедри усмивки екипа на компанията с 23-тия рожден ден.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ОПТИКС!

Вижте още

Работни места има в изобилие в общините Панагюрище и Стрелча, желаещите за работа са кът

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че къъм 6 март свободните работни местаза специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.