Водещи новини

За втори път СУ „Нешо Бончев“ ще е домакин на национален кръг на ученическа олимпиада

На 12юни СУ “Нешо Бончев” ще бъде домакин на националния кръг на олимпиадата по история и цивилизации.

 
Училището се утвърди като отличен домакин на областни и национални събития. С много висока оценка, положителни емоции и нови приятели приключи през 2019 г. Националното състезание по химия и опазване на околната среда. Ето защо не е изненада, че по предложение на РУО Пазарджик, Панагюрската гимназия беше избрана за домакин на националния форум по история в годината, в която се навършват 145 години от избухването на Априлското въстание. Организатори са Министерството на образованието и науката, Регионално управление на образованиетоПазарджик и СУ „Нешо Бончев”-Панагюрище.
Съгласно заповед на министъра на образованието, през учебната 2020-2021 г. в условията на епидемичното разпространение на COVID19 националните кръгове на олимпиади и състезания се провеждат на територията на съответните 28 регионални областни центрове. Училището – домакин получава засекретените работи и съдейства в рамките на правомощията си за разсекретяването им, организацията по оценяването, оповестяването на резултатите и награждаването на участниците в Олимпиадата.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.