Водещи новини

Старши комисар Петко Шотлеков е новият директор на ОДМВР-Пазарджик

Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков старши комисар Петко Шотлеков е назначен за директор на ОДМВР-Пазарджик.

Той бе представен днес пред ръководния състав на дирекцията от заместник-министъра на вътрешните работи Емил Ганчев, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Пазарджик.  На срещата присъства и областният управител г-н Иван Васев.
Старши комисар Шотлеков е възпитаник на Академията на МВР. След нейното завършване през 2004 г. постъпва на работа в РУ-Панагюрище. Преминал е през редица изпълнителски и ръководни длъжности, като от 2014 г. до момента е началник на Районното управление в Панагюрище. За постигнати високи резултати и професионални успехи е награждаван многократно от ръководствата на вътрешното министерство и областната дирекция в Пазарджик.
Досегашният директор старши комисар Ивайло Тишев е преназначен на друга ръководна длъжност в МВР, уточняват от пресцентъра на ОДМВР.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.