Водещи новини

Почина журналистът Георги Коритаров

Почина журналистът Георги Коритаров, роден на 10 май 1959 г. в София.

По информация на NOVA журналистът е бил приет спешно в болница с положителен тест за COVID-19, но е загубил битката с болестта.През 1979 г. Георги Коритаров завършва специалност „Славянска филология” в Софийския университет „Климент Охридски“. Започва да се занимава с журналистика от създаването на вестник „Демокрация“ като парламентарен репортер. По-късно работи за кратко във вестниците „Демокрация 91“ и „Континент“.
От 1992 г. е в Радио „Свободна Европа“, където първо е политически репортер, а по-късно става водещ на предаванията „Радиожурнал“, „Светът в 13“, „Преди полунощ“ и „Балкански компас“. 
През 2003 г. е водещ на аналитичния преглед на печата „Блиц“, съвместно издание на Радио „Свободна Европа“ и bTV в рамките на сутрешния блок „Тази сутрин“. От началото на 2005 г. Коритаров е в Нова телевизия, където води половинчасовото токшоу „Коритаров Live”. По-късно става част от сутрешния блок „Здравей, България“. От 2010 до края на януари 2018 г. работи в телевизия „ТВ плюс“. През последните години Георги Коритаров водеше предаване вТелевизия „Европа”.
ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА МУ И МИР НА ДУШАТА МУ!

Вижте още

„Асарел-Медет“ АД честити Националния празник Трети март

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК! РЪКОВОДСТВОТО И СИНДИКАЛНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ  на „АСАРЕЛ-МЕДЕТ“ АД честитят националния празник Трети март …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.