Веселин Дундаров от ПП ”Републиканци за България“: Наука за околната среда от ранна детска възраст, за да подобрим живота си

Подобряването живота на хората чрез опазване на околната среда, 

приложението на новите технологии и грижата за здравето на хората са основната  цел
на Веселин Дундаров 
от Панагюрище, кандидат за народен представител от ПП „Републиканци за България“ в 13-ти МИР, област Пазарджик.
Два мандата Веселин Дундров е бил общински съветник и основният му мотив да продължи политическата си дейност е повече млади хора да излязат на политическата сцена, да вземат съдбата си в свои ръце съдбата си и да работят за такава промяна в България, която да донесе позитиви на гражданите й. Само така, според него, може да се извади от съзнанието на хората насажданото с години мнение, че политиката е мръсна работа.Това мнение е угодно на самозабравилите се властимащи, защото тяхната цел е запазване на статуквото.
Целият трудов път на Веселин Дундаров е отдаден на информационните технологии, системите за управление и автоматизация. Затова основното, с което смята, че може да  допринесе за промяната, са познанията му в тази област.
Смята,че българската нация е достатъчно устойчива и ако официално е на 1300години, а в някои извори се споменават 6000 години, то сме се поучили как да оцеляваме. Нещо повече, знаем че родът и семейството са основният фактор за живота и съществуването ни. 
Знае, че на земята сме гости. Майката Земя е съществувала и ще бъде и след нас. Веселени Дундаров вярва, че като осъзнати същности за опазване на природата трябва да се полагат такива грижи, каквито всеки полага за своя дом. Затова сред приоритетите му като кандидат за народен представител от ПП „Републиканци за България“ е науката за околната среда да се включи още от ранна детска възраст
„Изграждането на култура и възпитаване на ценности към опазване на околната среда е процес, който трябва да започне от ранна детска възраст. Предлагаме броят на часовете, имащи отношение към повишаване грижата и информираността на децата относно екосистемите и заобикалящата ги среда, да бъде увеличен, като същите бъдат провеждани на открито, сред природата. По този начин ще възпитаме поколение, което се грижи за околната среда, а също така ще представлява и основен коректив на неговите родители и роднини“, убеден е Веселин Дундаров.
ДОВЕРЕТЕ МУ СЕ с бюлетина №21 и преференция №102!
Купуването и продаването на гласове е престъпление

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.