четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Започва се.Областният управител насрочи консултации за състава на РИК – Пазарджик на 4 февруари

В изпълнение на Решение №1966-НС/28.01.2021 г. на Централна избирателна комисия и във връзка с изготвяне на предложение

за назначаване на Районна избирателна комисия Пазарджик (РИК) за организиране и провеждане на насрочения с Указ № 9 от 14 януари 2021г. на Президента на Републиката на 4 април 2021 г. избор за народни представители в 13-ти МИР, областният управител на Пазарджик Стефан Мирев издаде заповед за провеждането на консултации за състава на РИК –Пазарджик.
Консултациите ще се проведат на 4 февруари 2021 година /четвъртък/, от 11,30 часа, в Заседателна зала на Областна администрация Пазарджик, ет. 1.
Поканени за участие са: представляващите (или упълномощени от тях лица) парламентарно представените партии и коалиции и партиите и коалициите, които имат избрани с техните кандидатски листи членове на Европейския парламент от Република България, но не са парламентарно представени – Партия “ГЕРБ”, Коалиция „БСП лява България”, Партия „ДПС”, Коалиция „Обединени патриоти – НФСБ и ВМРО“, Партия „Воля“, Коалиция „Демократична България – Обединение“.
Участващите в консултациите, представляващи политически партии и коалиции или упълномощените от тях лица, следва да представят до 10,00 часа на 4 февруари 2021 г. (четвъртък) в деловодството на Областна администрация Пазарджик своите писмени предложения по състава на РИК-Пазарджик и всички останали документи, посочени в Изборния кодекс, изготвени в съответствие с Решение №1966-НС/28.01.2021 г. на Централна избирателна комисия.
Заповедта на Областния управител е публикувана на официалната страница на Областна администрация Пазарджик.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.