Водещи новини

Млади певци от Панагюрище са с отличия от международен онлайн конкурс в Италия

В конкуренция с изпълнители от 27 държави панагюрски таланти спечелиха призови места в Международен песенен конкурс в Неапол, Италия.

 Конкурсът се проведе онлайн в края на миналата година и бе с възрастови групи до 16 години /Eurokids/ и от 17 до 26 години /Euro/.
От Школата по поп и джаз пеене „Евгени Зумпалов“ към Център за подкрепа за личностно развитие – Панагюрище в конкурса участваха четирима изпълнители, като и четиримата бяха отличени от журито.
За изпълнението си на песента „Рали“ на Васил Найденов 8-годишният ХРИСТИЯН БАЛЕВ е класиран на ПЪРВО МЯСТО, а за „Ла бамба“ ВТОРО.
ИВАН БОНДАР, който е на 17 години, за изпълнениеето си на фолклорна песен е класиран на ТРЕТО МЯСТО, а за изпълнението си на световен хит получава СПЕЦИАЛНА НАГРАДА. Със специална награда е отличена и 13-годишната КРИСТИНА ГОЧЕВА.

Т
римата са възпитаници на вокалния педагог Нона НЕМИГЕНЧЕВА.
 Четвъртата участничка от Панагюрище – 13-годишната ЛОРА КУРУДЖИЕВА, печели 2 специални награди. Нейни музикални ръководители са Нона Немигенчева и г-жа Пепа Филина.
Клиповете с изпълненията и на четиримата таланти са правени в Панагюрище през октомври и ноември 2020 г. 

Вижте още

Пълна колекция от медали спечелиха певческите млади панагюрски таланти на Международния фестивал „Абанико“

Пепа ФИЛИНА Група от 26 певци и инструменталисти, обучаващи се в музикалните класове към Центъра …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.